Kuntopiiri – Kevät 2023

Sunnuntaisin välillä 5.2.2023 ja 30.4.2023 (ei 9.4.) kello 16.30 – 18 kokoonnumme 11 kertaa Koivulahden koululle koko perheen kuntopiiriin.

Kuntopiiri sisältää 25 asemaa joista muutama on esteratatyyppinen mutta suurin osa on perinteisiä kuntopiiriharjoitteita. Hypimme, kiipeämme, roikumme, ryömimme, vedämme ja teemme kaikkea mitä ihmisruumis on suunniteltu tekemään mutta jota emme enää arjessa tee! Radasta on kauden aikana kolme eri vaihtoehtoa.

Kaikki harjoittelevat oman tasonsa mukaisesti ja lapset harjoittelevat vanhempiensa kanssa!

Asiantuntijana meillä on Simone Björk joka on koulutettu hieroja, Personal Trainer sekä ravintoneuvoja jolta saatte vinkkejä ja ohjeita omaan harjoitteluunne!

Aikuiset 30€ ja lapset 15€ per kausi.

Vähintään 30 ja enintään 60 osallistujaa.

Ilmoittautumislomake:
aikuiset
lapset

Ilmoita maksun yhteydessä Kuntopiiri + osallistujan/osallistujien nimet ja maksa summa tilille:

Kvevlax Sparbank
FI23 4958 1040 0064 80
HELSFIHH

Voit myös maksaa kulttuurieduilla (Smartum/Eazybreak/Epassi) tai MobilePay:llä (70880/kuntopiiri). Kulttuurisetelit voit tuoda ensimmäiseen harjoitukseen.

Henkilötietoja käytetään vain osallistujien tavoittamiseksi ja poistetaan harjoittelukauden jälkeen.

Perustamme WhatsApp ryhmän jossa informoimme osallistujista harjoituksiin liittyvistä aikatauluista ja yksityiskohdista sekä muista harjoitteluun liittyvistä vinkeistä.

Harjoituksissa otetaan kuvia ja videopätkiä joita käytetään Kvevlax Idrottsvännerien kotisivuilla sekä Instagram ja Facebook-sivuilla.

Kvevlax Idrottsvänner r.f. 

Jonny, Pia ja Simone (PT, koulutettu hieroja, ravintoneuvoja)