Tervetuloa

Kvevlax Idrottsvänner r.f. on Koivulahdessa sijaitseva aktiivinen yhdistys jonka tarkoitus on edistää kuntoilua ja liikkumista Koivulahden ympäristössä.

Tämä tapahtuu pääosin ylläpitämällä Koivulahden kuntopolkua sekä järjestämällä erilaisia urheilukisoja ja tapahtumia Koivulahdessa. Kaikki työ tehdään talkoovoimin paikallisten aktiivisten henkilöiden tuella.

Talvisin teemme heti sääolosuhteiden salliessa lyhyemmän tekolumiladun ja talven aikana ylläpidämme noin 20 km pituista hiihtolatua.

Lisää tietoa toiminnastamme löydät selaamalla sivua alaspäin!

säilytystilat lumikelkalle, traktorille ja tarvikkeille

Syksyllä 2023 olemme tarttuneet suurimpaan projektiimme tähän mennessä. Kun vanha urheilutupa revittiin niin jäimme täysin ilman tiloja tarvikkeille joita tarvitsemme hiihtoladun ylläpitoon ja keinolumen valmistamiseen sekä traktorille ja lumikelkalle. Olemme siis pakotettuja omin voimin ja omilla rahoilla rakentamaan uuden urheilutuvan yhteyteen varastotilat/tallin johon kaikki saadaan katon alle lämpimään. Olemme saaneet EU:n maaseuturahoitusta Aktion Österbottenilta.

Projektin budjetti on kuusinumeroinen ja tarvitsemme rahallista tukea ja latumaksuja selvitäksemme projektista.

Voit tukea meitä maksamalla latumaksun tilille FI23 4958 1040 0064 80 tai MobilPay numeroon 70880/latumaksu. Voit maksaa myös kulttuurieduilla käyttöpaikalle Kvevlax Idrottsvänner.

Alla luonnos toivotusta lopputuloksesta ja kuvia käynnissä olevasta rakennusprojektista:

HIIHTOLATUMME

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är skidspar-kvevlax-1-810x540.jpg
Bild Mikael Nybacka
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är snoproduktion-720x540.jpg
Tekolumen tuotanto käynnissä.

Kun tämä latu yhdistetään Hankmon ja Mälsorin latuverkostoihin niin saadaan mahdollisuus useamman tunnin hiihtolenkkiin kauniissa luonnossa.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är sparkarta-kvevlax-hankmo-malsor-364x540.jpg

HIIHTOKILPAILUT JA -KURSSIT

Talvisin olemme mukana järjestämässä BAGERILOPPET ja BREDMOSSELOPPET -hiihtotapahtumia. Järjestämme myös KIVA HIIHTOKOULU:n jossa lapset leikkisästi neljänä maanantaina oppivat tasapainoa ja harjaantuvat hiihtäjinä.


KUNTOPIIRI

Syksyllä ja keväällä järjestämme myös KUNTOPIIRIN jossa aikuiset ja lapset kerääntyvät Koivulahden koululle ja suorittavat haastavan mutta leikkisän 25 aseman OCR-inspiroidun kuntopiirin.


KVEVLAXLOPPET JA FRIIDROTTSKUL

Kesäaikaan järjestämme KVEVLAXLOPPET sekä MINI KVEVLAXLOPPETIN sekä FRIIDROTTSKUL-tapahtuman jossa lapset saavat tutustua yleisurheilun eri lajeihin.

Friidrottkul 2022
MiniKvevlaxloppet – startti lähestyy
Kvevlaxloppet – hetki ennen starttia