Tervetuloa

Kvevlax Idrottsvänner r.f. on Koivulahdessa sijaitseva aktiivinen yhdistys jonka tarkoitus on edistää kuntoilua ja liikkumista Koivulahden ympäristössä.

Tämä tapahtuu pääosin ylläpitämällä Koivulahden kuntopolkua sekä järjestämällä erilaisia urheilukisoja ja tapahtumia Koivulahdessa. Kaikki työ tehdään talkoovoimin paikallisten aktiivisten henkilöiden tuella.

Talvisin teemme heti sääolosuhteiden salliessa lyhyemmän tekolumiladun ja talven aikana ylläpidämme noin 20 km pituista hiihtolatua.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är skidspar-kvevlax-1-810x540.jpg
Bild Mikael Nybacka
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är snoproduktion-720x540.jpg
Tekolumen tuotanto käynnissä.

Kun tämä latu yhdistetään Hankmon ja Mälsorin latuverkostoihin niin saadaan mahdollisuus useamman tunnin hiihtolenkkiin kauniissa luonnossa.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är sparkarta-kvevlax-hankmo-malsor-364x540.jpg

Talvisin olemme mukana järjestämässä BAGERILOPPET-hiihtotapahtumaa ja järjestämme myös KIVA HIIHTOKOULU:n jossa lapset leikkisästi neljänä maanantaina oppivat tasapainoa ja harjaantuvat hiihtäjinä.


Syksyllä ja keväällä järjestämme myös KUNTOPIIRIN jossa aikuiset ja lapset kerääntyvät Koivulahden koululle ja suorittavat haastavan mutta leikkisän 25 aseman OCR-inspiroidun kuntopiirin.


Kesäaikaan järjestämme KVEVLAXLOPPET sekä MINI KVEVLAXLOPPETIN sekä FRIIDROTTSKUL-tapahtuman jossa lapset saavat tutustua yleisurheilun eri lajeihin.

Friidrottkul 2022
MiniKvevlaxloppet – startti lähestyy
Kvevlaxloppet – hetki ennen starttia